Βασικές Πρακτικές

ΜΑΣΑΖ | ΕΛΑΦΡΗ ΠΙΕΣΗ | ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ 
 
ΜΑΓΝΗΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ | ΙΟΝΙΣΜΟΣ |ΜΥΟΤΟΝΩΣΗ

Το Οστό-μυϊκό σύστημα εμφανίζεται "καρκάσα" (σκελετός) του ανθρώπινου σώματος. Για να κινιέται κάθε σώμα σαν ένα σύνολο, όλα μέρη του πρέπει να βρίσκονται σε ισορροπία. Αν ένα από τα μέρη χάσει ισορροπία, τότε όλα άλλα επίσης την χάνουν.

Με αποτέλεσμα από αυτό προκύπτουν διάφορες ασθένειες.

ΜΑΣΑΖ

Το Οστό-μυϊκό σύστημα εμφανίζεται "καρκάσα" (σκελετός) του ανθρώπινου σώματος. Για να κινιέται κάθε σώμα σαν ένα σύνολο, όλα μέρη του πρέπει να βρίσκονται σε ισορροπία. Αν ένα από τα μέρη χάσει ισορροπία, τότε όλα άλλα επίσης την χάνουν. Με αποτέλεσμα από αυτό προκύπτουν διάφορες ασθένειες.

Το καθήκον του "Nuga Best" είναι να μειώσει ως μίνιμουμ την υπάρχουσα παραβιασμένη ισορροπία και να βοηθήσει στον οργανισμό να υποστηρίζει ισορροπία. Η ανθρώπινη σπονδυλική στήλη περιλαμβάνει 24 σπονδύλους και 31 ζευγάρια νευρικά τελειώματα (ρίζες), που συνδέουν την σπονδυλική στήλη με τον εγκέφαλο. Στο σώμα μας δεν έχει ούτε ένα κύτταρο, που να μην είναι συνδεδεμένο με την σπονδυλική στήλη. Η αιτία για όλες ασθένειες βρίσκεται στην σπονδυλική στήλη. Σε μετατόπιση ενός από τους σπονδύλους, όλη η σπονδυλική στήλη προσπαθείτε να αποκαταστήσει την ισορροπία της, προκαλώντας τέντωμα και πίεση των μυών.

Βασικές Πρακτικές 

Λεωφ. Μεσογείων 328, Αγ. Παρασκευή 15341  Τηλ.: 210 2919113