Διαθερμία Featured

Rate this item
(2 votes)
Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 14:01 Written by 

Παρά το γεγονός ότι οι νευρικές απολήξεις έχουν απελευθερωθεί, παραμένουν ακόμη αδύναμες και άτονες. Για να επανακτήσουν οι νευρικές απολήξεις την ζωτικότητα τους, βοηθά η μέθοδος διαθερμίας των ενεργών σημειών. 

Η διαθερμία των σημειών πραγματοποιείται με την βοήθεια του εσωτερικού προβολέα του βασικού μέρους του εξοπλισμού, με τον πεντάσφαιρο προβολέα και με την κεραμική από τουρμάνιο.

Κατά την βασική λειτουργία του μασάζ, ο εσωτερικός προβολέας σταματά σε κάθε τμήμα της σπονδυλικής στήλης (για 2 λεπτά) και διαχέει θερμότητα στο εκάστοτε σημείο μέσω Υπέρυθρων ακτίνων μακρών κυμάτων (ΥΑΜΚ).

Η διαθερμία σε σημείο μπορεί να γίνει και με την χειροκίνητη ρύθμιση της λειτουργίας της συσκευής, οδηγώντας και κρατώντας τα ρολά του εσωτερικού προβολέα στην απαραίτητη θέση με την βοήθεια των πλήκτρων (πάνω και κάτω).

Στην περιοχή όπου πραγματοποιείται η διαθερμία, βελτιώνεται κυκλοφορία του αίματος και ο μεταβολισμός των κυττάρων. Η ενέργεια των Υπέρυρθων ακτίνων μακρών κυμάτων, εισχωρώντας σε κύτταρα και ιστούς, συμβάλλει στην απαλλαγή του οργανισμού από τοξικές και βλαβερές ουσίες.

Το θεραπευτικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται όταν δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και ο οργανισμός είναι σε θέση να καταπολεμά τις ασθένειες με φυσικό τρόπο.

Read 3616 times Last modified on Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014 10:50

Λεωφ. Μεσογείων 328, Αγ. Παρασκευή 15341  Τηλ.: 210 2919113