Ιονισμός του αέρα Featured

Rate this item
(1 Vote)
Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 14:38 Written by 

Όταν βρισκόμαστε κοντά στην θάλασσα, κάνουμε βόλτα στο δάσος ή στο βουνό, αισθανόμαστε ότι ο οργανισμός μας γεμίζει με οξυγόνο. Αυτό συμβαίνει επειδή τα αρνητικά φορτισμένα ιόντα έχουν την ικανότητα να εισχωρούν γρήγορα στον οργανισμό και αν ασκούν ευεργητική δράση στην κυκλοφορία αίματος. Η φύση είναι γεμάτη από αρνητικά φορτισμένα ιόντα: στο δάσος υπάρχουν 200-1000 ιόντα/ cm3 , στην θάλασσα 2000 ιόντα/ cm3 , στα βουνά 10. 000 ιόντα/ cm3, και σε καταρράχτη 18.000 ιόντα/ cm3.

Με την διαθερμία της κεραμικής πλάκας από τουρμάνιο, ο αέρας γύρω από την συσκευή εμπλουτίζεται με αρνητικά φορτισμένα ιόντα. Η παρουσία αρνητικά φορτισμένων ιόντων στον ανθρώπινο οργανισμό είναι απαραίτητη επειδή αυτά συμμετέχουν αναπόφευκτα στην ανταλλαγή των ουσιών, βελτιώνουν την διαπερατότητα των κυτταρικών μεμβρανών, συμβάλλουν στο κάψιμο των λιποκυττάρων, συμμετέχουν στην ρύθμιση των μυικών συστολών και στην μεταφορά νευρικών ωθήσεων μέσω νευρικού συστήματος. Ο ιονισμός επίσης επιδρά ευνοικά στην λειτουργία της νευρικής αυτορρύθμισης, δραστηριοποιεί τα υδάτινα μόρια στον οργανισμό, αποκαθιστά το ιξώδες του αίματος. 

Η έλλειψη των αρνητικών ιόντων επιβραδύνει σημαντικά την διαδικασία αφομοίωσης των θρεπτικών ουσιών από τα κύτταρα και την αποβολή τοξινών από αυτά, επιταχύνεται γήρανση, εμφανίζεται άγχος, ζαλάδες, αλλεργίες, αδυναμία και αυπνία. Μόνο όταν υπάχει ισορροπία αρνητικών-θετικών ιόντων, είναι δυνατό οι ζωτικές δυνάμεις να διατηρούνται σε φυσιολογική κατάσταση και ο οργανσιμός να αντιστέκεται στις μολύνσεις. 

Όταν ο άνθρωπος είναι ξαπλωμένος στην κεραμική από τουρμάνιο, τα αρνητικά φορτισμένα ιόντα εισχωρούν στον οργανισμό. Επιπλέον επιτυγχάνεται:

-Αντιαλλεργική και καταπραυντική δράση

-Επαναφορά της πίεσης του αίματος σε φυσιολογικά επίπεδα

-Βελτίωση της λειτουργίας της καρδιάς

-Μείωση των μυικών σπασμών των βρόγχων, επιβράδυσνη και εμβάθυνση της αναπνοής

-Βελτίωση της λειτουργίας των βλενογόνων μεμβρανών και των αναπνευστικών οδών

-Ενδυνάμωση της ανοσίας

-Καταστροφή ελευθέρων ριζών (που ευθύνονται για την εμφάνιση των κακοηθών ογκών)

-Ρύθμιση της ταχύτητας ένωσης των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

 

Read 4050 times Last modified on Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014 11:33

Λεωφ. Μεσογείων 328, Αγ. Παρασκευή 15341  Τηλ.: 210 2919113