Μασάζ Featured

Rate this item
(2 votes)
Τρίτη, 06 Μαΐου 2014 10:04 Written by 

144Μασάζ της πλάτης στο βασικό μέρος της συσκευής "Nuga Best" προσφέρει τα εξής

1. Βελτιώνει την στάση του σώματος, χαλαρώνει τους μύες της πλάτης, τους κάνει ελαστικούς, οδηγώντας έτσι στην διόρθωση της σπονδυλικής στήλης.

Από την ελαστικότητα των μυών της πλάτης εξαρτάται η συνολική μας Υγεία. Μετά από συνεδρία μασάζ πάνω στην συσκευή NUGA BEST, το μυικό σύστημα τονώνεται, επιτρέποντας την επαναφορά των σπονδύλων στην κανονική τους θέση (έπειτα από τακτική χρήση της συσκευής), και κρατά την σπονδυλική στήλη σε σωστή θέση και κρατά τη σπονδυλική στήλη σε σωστή θέση. 

Σε περίπτωση έντονης σκολίωσης, η χαλάρωση και η διαθερμία των μυών είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος. Μόνο οι ελαστικοί μύες επιτρέπουν την επαναφορά των σπονδύλων στις θέσεις τους.

Σε περιπτώσεις έντονου πόνου συνιστάται και τα δύο μέρη της συσκευής (του κρεβατιού- μασάζ) να είναι υπό γωνία 30.

2. Η απελευθέρωση των νευρικών απολήξεων αναζωογονεί όλο το νευρικό σύστημα.

Η αιτία των ασθενειών κρύβεται πολλές φορές στην πίεση των νευρικών απολήξεων της σπονδυλικής στήλης, κάτι που δεν επιτρέπει στον εγκέφαλο να μεταδίδει ελεύθερα πληροφορίες προς το σχετικό όργανο. Η πίεση προκαλείται από διάφορες αιτίες: οστεοχόνδρωση, σκολίωση, εναπόθετη αλλάτων, μεγάλη καταπόνηση της σπονδυλικής στήλης, τραύματα και άλλα. Η διόρθωση της σποδνυλικής στήλης συμβάλλει στην αποκατάσταση της απρόσκοπτης μετάδοσης των νευρικών ώσεων από τον εγκέφαλο προς τα εσωτερικά όργανα και ιστούς, και επομένως στην αποκατάσταση των τελευταίων. Ως αποτέλεσμα, εισέρχεται η αποθεραπεία από διάφορες ασθένειες. 

3. Αποκατάσταση της συμμετρίας των οστών της λεκάνης και των ωμών. 

Με συνεχές μασάζ τα οστά της λεκάνης και των ωμών τοποθετούνται συμμετρικά (οριζόντια). Αυτό επιτρέπει στην σπονδυλική στήλη να έρθει στην ορθή θέση.

Την παρουσία του προβλήματος μπορεί να διαγνώσει κανείς με τον εξής τρόπο: ο εσωτερικός προβολέας πρέπει να αγγίζει ταυτόχρονα και τις δύο πλευρές των ώμων και των μηρών. 

4. Συμβάλλει στην ανάπτυξη των μεσοσπονδύλιων χόνδρων και αποκαθιστά τους δίσκους. 

Εξαιτίας διαφόρων παραγόντων (λαθεμένη διατροφή, ηλικία, άρση βαρών, έλλειψη νερού και ωφελίμων μικροστοιχείων στον οργανισμό) με το πέρασμα του χρόνου οι μεσοσπονδύλιοι χόνδροι φθείρονται (γίνονται πιο λεπτοί) και αλλοιώνονται. Αυτό προκαλεί πόνο, περιορισμό της κίνησης, πίεση των νευρικών απολήξεων  και οδηγεί στην εξασθένηση διαφόρων οργάνων. Ο εσωτερικός προβολέας ( projector) προκαλεί ήπια διάταση της σπονδυλικής, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για την αποκατάσταση των χονδρών. Γενικότερα, ο εξοπλισμός συμβάλλει στον ανασχηματισμό των χονδρών. 

5. Συμβάλλει στην καταπολέμηση της φλεγμονής των ιστών γύρω από την σπονδυλική στήλη. 

6. Συμβάλλει στην θεραπεία της μεσοσπονδυλικής κήλης, δηλαδή δημιουργεί συνθήκες για την ανάπτυξη και την αποκατάσταση του πυρήνα του χόνδρου (καθημερινό μασάζ για περισσότερο από 1 έτος, 2-3 φορές την ημέρα).

ΕΛΑΦΡΆ ΠΊΕΣΗ (μασάζ σημείων).

Είναι μια αρχαία μέθοδος του μασάζ, κατά την οποία ασκείται πίεση σε εκατοντάδες βιοενεργειακά σημεία, που ευθύνονται για την υγεία των εσωτερικών οργάνων.

Σε αυτή την αρχή βασίζεται η λειτουργία του εσωτερικού προβολέα. Το σχήμα του ανταποκρίνεται στην θέση των βιολογικά ενεργών σημείων του ανθρώπινου σώματος.

Στους ανθρώπους που έχουν καθιστικό τρόπο ζωής, στους μύες της πλάτης παρακρατείται αίμα. Η ελαφριά πίεση προκαλεί εισροή φρέσκου αίματος, βελτιώνει την κυκλοφορία του και αναζωογονεί τον μεταβολισμό (την ανταλλαγή ουσιών). Επίσης εξαλείφεται η νεύρο- μυική πίεση και ο πόνος εξαφανίζεται. 

Read 5251 times Last modified on Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014 10:34
More in this category: Βελονισμός »

Λεωφ. Μεσογείων 328, Αγ. Παρασκευή 15341  Τηλ.: 210 2919113