Τι είναι η NUGA BEST?

Πολυεθνική μετοχική εταιρεία που συνεισφέρει στη βελτίωση της υγείας της ανθρωπότητας με την βοήθεια των καλύτερων τεχνολογιών.

Πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρείας: Κύριος Cho Sing Hen

ο Κύριος Cho Sing Hen, πρόεδρος της NUGA BEST profil

Η Nuga Best είναι μια μετοχική εταιρεία η οποία κατασκευάζει ιατρικές συσκευές βάσει των μελετών που εκπονούνται σε επιστημονικά κέντρα ερευνών από τους ειδικούς της εταιρείας.

  • Η εταιρεία NUGA BEST ιδρύθηκε το 2002 στη Νότια Κορέα από τον κύριο Cho Sing Hen. Μέσα στα πρώτα 12 χρόνια της δραστηριότητάς της, άνοιξε 7900 σαλόνια σε διάφορες χώρες όπως ΗΠΑ, Κίνα, Γερμανία, Ρωσία, Ινδονησία, Αυστραλία, χώρες της Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης, Αφρικής, Λατινικής Αμερικής (συνολικά 111 χώρες).  Όμως η εταιρεία δεν σταματά εδώ και επιδιώκει να ανοίξει σαλόνια σε όλες τις χώρες του κόσμου επειδή η αποστολή και ο απώτερος σκοπός της είναι η υγεία των ανθρώπων όλου του πλανήτη.
  • Το 2007 η εταιρεία υπογράφει συμβόλαιο για αποκλειστική προμήθεια του εξοπλισμού Nuga Best στη Ν. Αφρική, Παραγουάη, Ταϊβάν, Ινδονησία, Ελλάδα, Νιγηρία, Πολωνία, Τσεχία, Βουλγαρία, Βραζιλία, Αζερμπαϊτζάν, Ουγγαρία, Αργεντινή, Ινδία, Αλγερία.
  • Η μητρική μας εταιρία "NUGA MEDICAL CO., LTD" (Νότια Κορέα) είναι ειδικευμένη σε παραγωγή και πώληση ιατρικών μηχανημάτων για νοσοκομεία και για οικιακή χρήση για την πρόληψη και αποκατάσταση της ανθρώπινης υγείας.
  • Από το 2002, ο εξοπλισμός με εμπορικό σήμα "Nuga Best" ("Νούγκα Μπεστ"), έλαβε αναγνώριση και χρησιμοποιείται ευρεία σε περισσότερες από 110 χώρες. (βλ. την ιστοσελίδα www.nugamedical.com και www.nuga.kr )
  • Εκατομμύρια οικογένειες χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό μας στο σπίτι.

Λεωφ. Μεσογείων 328, Αγ. Παρασκευή 15341  Τηλ.: 210 2919113