Χαιρετισμός Προέδρου της Nuga Medical Ltd Κορέα

1477440 712960872067131 1454381820 n

"Θα δημιουργήσουμε μια υγιή και φιλική κοινωνία με προηγμένες τεχνολογίες και αγάπη για τον καταναλωτή"

 

Εμείς συμβάλλουμε στην υγεία της ανθρωπότητας, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες και εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο. Ανθρωπισμός, ευημερία, ευτυχία- βάση όλων αυτών είναι η υγεία. Βασιζόμενη σε αναγνωρισμένες τεχνολογίες (βραβευμένες από το Υπουργείο Επιστήμης και Τεχνολογίας το 1995 και διακεκριμένες με τιμητικό βραβείο IR52 του Τζαν Γιώνγκ Σίλ το 1994), η εταιρεία «Nuga Medical», που ιδρύθηκε το 2002,παράγει θερμικό, υπέρηχο, χαμηλής συχνότητας εξοπλισμό για χρήση υπό οικιακές συνθήκες, που πωλείται σε 105 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή οι εξαγωγές της εταιρείας έφτασαν τα 200 εκατομμύρια δολάρια, πράγμα που σημαίνει τεράστια ....

Βασικός παράγοντας μόνιμης και δυναμικής εξέλιξης της εταιρείας "Nuga Medical" είναι η σταθερή φιλοδοξία ως προς την βελτίωση της ποιότητας παραγωγής και επιθυμία να πραγματοποιήσουμε την φιλοσοφία της εταιρείας, η οποία βασίζεται στην φροντίδα για την υγεία της ανθρωπότητας. Το 2011 η εταιρεία έκλεισε 9χρόνια, παρ' όλη τη μικρή ηλικία της, κέρδισε τη δόξα ως μια ανταγωνιστική παραγωγός ποιοτικών προϊόντων, που ταιριάζουν στις επιθυμίες των καταναλωτών.
Βασιζόμενη στις συνεχόμενες επιτυχίες του κέντρου επιστημονικών ερευνών Nuga, η εταιρεία όχι μόνο κατέλαβε την αγορά και την ηγετική θέση στον τομέα παραγωγής θεραπευτικού εξοπλισμού οικιακής χρήσης, αλλά και έχει ως στόχο την τελειοποίηση συστήματος ελέγχου, βελτίωση επιπέδου εκπαίδευσης του προσωπικού και εισαγωγή καινοτόμων τεχνολογιών. Μαζί με το σχηματισμό της πρωτοβουλίας της εταιρικής κουλτούρας, είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε μια πιο υγιή και πιο ευέλικτη κοινωνία, εφαρμόζοντας τις αρχές της διαχείρισης, με βάση τη δίκαιη κατανομή των κερδών, καθώς και τις αρχές της ηθικής και της περιβαλλοντικής διαχείρισης. Η εταιρεία "Nuga Medical" είναι ανοιχτή σε μια γόνιμη συνεργασία με στόχο την επίτευξη νέων οριζόντων στον τομέα παραγωγής θεραπευτικών συσκευών οικιακής χρήσης. Σας ευχαριστώ.

Untitled2

 

 

"Αγαπητοί αγοραστές και χρήστες του διαδικτύου"
Φέτος έχει γίνει ένα νέο ορόσημο στην ιστορία του βιομηχανικού συγκροτήματος ιατρικού εξοπλισμού Ντόνχβα στο Βονζού. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από την ίδρυση της εταιρείας, χάρη στις προσπάθειες υπαλλήλων της Nuga Medical, αποκλειστικά γραφεία πωλήσεων και αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο, σήμερα έχουμε φτάσει στα ύψη.
Χάρη στην προσεκτική διαχείριση, η εταιρεία μας βρίσκεται στα πρόθυρα πραγματοποίησης οικονομικής επανάστασης. Οι προσπάθειες της εταιρείας το 2011 είχαν ως στόχο την απόκτηση ακόμη μεγαλύτερης εμπιστοσύνης των καταναλωτών. Με αυτό ως στόχο η Nuga Medical δημιουργεί καινοτόμο σύστημα ελέγχου ποιότητας. Σε αντίθεση με τις ανταγωνιστικές εταιρείες, ξεχωρίζουμε με το σύστημα εξυπηρέτησης και την ποιότητα παραγωγής, έτσι η μάρκα Νούγκα θα ανεβεί σε ακόμη καλύτερο επίπεδο.
Πέρα από αυτό, μας ενδιαφέρει να προσελκύσουμε ταλαντούχους επαγγελματίες. Για να εκπαιδεύσει εξειδικευμένο προσωπικό, η εταιρεία Nuga Medical αναπτύσσει προγράμματα σπουδών και εισάγει μια ποικιλία κινήτρων. Χάρη στους ταλαντούχους και επαγγελματίες υπαλλήλους, έχουμε την ικανότητα να προσαρμοστούμε υπό συνθήκες δυναμικά ανεπτυγμένης αγοράς.
Εν συντομία περί στρατηγικής και τακτικής της Διοίκησης Επιχείρησης. Η πολιτική μακροπρόθεσμου σχεδιασμού και η δημιουργία των δικών μας στρατηγικών ανάπτυξης θα παρέχει στην εταιρεία "Nuga Medical" ισχυρές θέσεις στο μέλλον. Και οι ηθικές αρχές διαχείρισης θα επιτρέψουν στην εταιρεία να κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη της κοινωνίας
Σήμερα, σε μια ταχέως μεταβαλλόμενη αγορά, οι εταιρείες έχουν πολιτική, που στοχεύει στην επέκταση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Η εταιρεία Nuga Medical, με γνώμονα τις ηθικές αρχές, πρέπει να συγκρίνεται που και που με τις ανταγωνιστικές επιχειρήσεις, κερδίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη και να συμβάλλει στην ευημερία του συνόλου της κοινωνίας. Αυτές τις αρχές διαχείρισης τις πραγματοποιούν επιτυχώς οι υπάλληλοι της εταιρείας. Είμαστε θετικοί για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε στις οποιεσδήποτε ανάγκες των καταναλωτών, πράγμα που μας επιτρέπει να βασιζόμαστε στην αναγνώριση εκ μέρος των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο και φιλοδοξούμε για τις ηγετικές θέσεις στην παγκόσμια αγορά.

Untitled1

«Έχουμε γεννηθεί σε αυτή τη Γη για να εκπληρώσουμε μια συγκεκριμένη αποστολή. Το βασικό είναι να συνειδητοποιήσουμε ποια είναι αυτή η αποστολή».

NUGA BEST είναι μια μοναδική ευκαιρία
να ασχολούμαστε με την επιχείρηση
και ταυτόχρονα να είμαστε υγιείς και
να χαρίζουμε υγεία στους συνανθρώπους μας.

Ο 21ος αιώνας είναι η εποχή των αλλαγών.
Αντιπροσωπεύουμε την οργάνωση, η οποία μπορεί να ανταποκρίνεται στις αλλαγές με άμεσο τρόπο. Εκμεταλλευόμενοι τις κατάλληλες συνθήκες, πρέπει να λαμβάνουμε σταθερές αποφάσεις με ανοιχτή καρδιά και με λογική, και να προετοιμαζόμαστε για τις αλλαγές της αγοράς.
Εύχομαι ειλικρινά σε όλους τους επισκέπτες των σαλονιών μας να είναι πάντα όμορφοι, υγιείς και ευχαριστημένοι με τα προϊόντα μας, ώστε αυτό site να γίνει όργανο συνένωσης της καρδιάς και να μας ενώσει για να γίνουμε μέλη της οικογένειας "Nuga" με αληθινή αγάπη μέσα στις καρδιές μας.
Αγαπητοί Μας Φίλοι! Η «NUGA BEST» είναι πρόθυμη ανά πάσα στιγμή να συμβάλλει στην βελτίωση της υγείας Σας και στη θεραπεία του οργανισμού Σας!!!
Όλη η οικογένεια μας, ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΙΘΜΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 25.000 μέλη, είναι ευγνώμον που είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει τη Nuga Best και στην Ελλάδα!
Σας περιμένουμε κάθε μέρα για ΔΩΡΕAΝ μασάζ και δοκιμή των προϊόντων μας! Για να είστε πάντα υγιείς! Κι επειδή εμείς γνωρίζουμε τα θαύματα της NUGA BEST θα θέλαμε να τα μοιραστούμε μαζί Σας! Κάθε μέρα! ΔΩΡΕAΝ στα σαλόνια μας!
Για όσους ψάχνουν ευκαιρίες σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του marketing και με μεγάλη μας χαρά να σας εξηγήσουμε λεπτομερώς πως μπορείτε να αποκτήσετε κι εσείς μια δική σας επιχείρηση με μικρή επένδυση και μεγάλο αποτέλεσμα! Σταθερό μέλλον με εστίαση στον πολυτιμότερο τομέα της ζωής μας - την υγεία!!
Γενικός αντιπρόσωπος Ελλάδας
Εταιρεία Nuga Medical.LTD
κος Tzonio Todorov
Αντιπρόσωπος της εταιρίας Nugabesthellas

 

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΓΙΗ ΚΛΑΔΟ: ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ!

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ NUGA BEST.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας δημιουργεί όλο και περισσότερα και μεγαλύτερα προβλήματα υγείας ενώ η ιατρική περίθαλψη συνεχώς υποβαθμίζεται. Αυτόαναγκάζει όλο και περισσότερους ανθρώπους να στρέφονται σε εναλλακτικούς τρόπους πρόληψης και θεραπείας.Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας δημιουργεί όλο και περισσότερα και μεγαλύτερα προβλήματα υγείας ενώ η ιατρική περίθαλψη συνεχώς υποβαθμίζεται. Γι ́αυτό η NUGA BEST, που αξιοποιεί την πιο σύχρονη τεχνολογία και συνδυάζει τη Δυτική με την Ανατολίτικη Ιατρική, τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει με πολύ γρήγορο ρυθμό το δίκτυο των καταστημάτων της και σε μια εποχή που το εμπόριο... στενάζει, τα σαλόνια μας είναι όλη μέρα, κάθε μέρα, γεμάτα!
Όλο και περισσότεροι μαθαίνουν το μυστικό της υγείας!
Οι επισκέπτες μας, αναγνωρίζοντας την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των προϊόντων μας, διαδίδουν το μυστικό και κάνουν τους αντιπροσώπους μας πετυχημένους επιχειρηματίες!

 Το 2002 ο Πρόεδρος ΤΣΟ ΣΙ ΧΕΝ ιδρυσε τη πρωτοποριακή εταιρία NUGA BEST στη Νότια Κορέα. Από τότε και μέχρι σήμερα έχουν ανοίξει 7.900 καταστήματα σε 111 χώρες. Αυτό από μόνο του κάτι λέει. Τι μπορεί να ευθύνεται για μια τέτοια επιτυχία; Το πρωτοποριακό marketing της εταιρίας; Ο προηγμένος εξοπλισμός νέας τεχνολογίας; Τα σύγχρονα μοναδικά προϊόντα και μηχανήματα; Ή όλα μαζί; Αν ενδιαφέρεστε κι εσείς να μάθετε το μυστικό της επιτυχίας, κάνοντας με μικρό κόστος μια ασφαλή και επικερδή επένδυση στον πιο υγιή κλάδο- τον κλάδο της υγείας, επικοινωνήστε μαζί μας.  

Αντώνης  Ρεντζελάς. Υπεύθυνος ανάπτυξης της Nuga Best Hellas  

 

 

 

 

 

 

Λεωφ. Μεσογείων 328, Αγ. Παρασκευή 15341  Τηλ.: 210 2919113