Όραμα και Αποστολή

Το όραμα μας 

Το όραμα μας είναι να κάνουμε τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους, πετυχαίνοντας τον σκοπό μας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής δίχως αρρώστιες, πόνους, ψυχολογικές και νευρολογικές διαταραχές. Στα καταστήματα μας διαθέτουμε προιόντα νέας τεχνολογίας με τα οποία εκπληρώνεται η επιθυμία κάθε οικογένειας σχετικά με την υγεία και την ομορφιά. 

Διακύρηξη της Αποστολής

-Να ενημερωθούν οι άνθρωποι σχετικά με τα καταστήματά μας

-Να έλθουν σε επαφή με τα προιόντα νέας τεχνολογίας που ανακουφίζουν από αρρώστιες και πόνους

-Το προσωπικό μας είναι έτοιμο με αγάπη, προθυμία και συνεργασία να εξυπηρετήσει όλη την ανθρωπότητα για να πετύχουμε μαζί την ευτυχία

Υγεία, Αγάπη, Φροντίδα

 

 Όλοι οι συνεργάτες της εταιρείας "Nuga Medical" με επιμέλεια εφαρμόζουν στην πράξη τις ιδέες της υγείας, αγάπης και φροντίδας στην χώρα τους και στο εξωτερικό, υποβάλλοντας μέγιστες προσπάθειες για την ευημερία όλης της ανθρωπότητας.
Ο εξωτερικός κύκλος αντιπροσωπεύει όλη την ανθρωπότητα ενώ τα ανθρωπάκια μέσα στον κύκλο αντανακλούν την φιλοσοφία της εταιρείας NUGA BEST η οποία συνίσταται στην φροντίδα της υγείας της ανθρωπότητας, χρήση των οικολογικά καθαρών τεχνολογιών και στην τελειοποίησή τους.
Το κόκκινο χρώμα ήταν ανέκαθεν το σύμβολο του πάθους. Η απόχρωση του κόκκινου που χρησιμοποιείται στο εμπορικό σήμα της Nuga Best, εκφράζει το πάθος της εταιρείας για νέα επιτεύγματα και την επιδίωξη της υπέρβασης των φυλετικών και πολιτιστικών εμποδίων χάρη στην διεξαγωγή της πολιτικής της καλής θέλησης.

 

Λεωφ. Μεσογείων 328, Αγ. Παρασκευή 15341  Τηλ.: 210 2919113