Σετ ΥΓΕΙΑ

ΚΟΛΙΕ ΚΑΙ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΜΑΝΙΟ

(ΣΕΤ "ΥΓΕΙΑ")

 

Χαρακτηριστικά

Όσοι πάσχουν από υπέρταση ή υπόταση, ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι, φοβούνται να μένουν στο σπίτι μόνοι τους καθώς υπάρχει περίπτωση κάτι κακό να τους συμβεί ξαφνικά. Υψηλή ή χαμηλή πίεση προκαλεί αφόρητους πονοκεφάλους, αδυναμία και ζάλη. Συνήθως οι άνθρωποι φοβούνται ότι σε τέτοια κατάσταση δεν θα είναι σε θέση να φτάσουν το τηλέφωνο για να ζητήσουν βοήθεια. Το σετ "Υγεία" μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στη σταθεροποίηση της πίεσης.

Το σετ ΥΓΕΙΑ είναι ίσως το μοναδικό προϊόν της Nuga Best σήμερα που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όλο το εικοσιτετράωρο και να το φοράτε όλο το χρόνο. Δεν απαιτείται επαναφόρτιση καθώς θερμαίνεται από το δικό σας σώμα. Το κολιέ και το βραχιόλι είναι ελαφριά και πολύ άνετα, έχουν πολύ κομψή εμφάνιση και δεν αποτελούν απομίμηση κάποιων άλλων κοσμημάτων.

Λόγω των μοναδικών ιδιοτήτων των κεραμικών από τουρμάνιο αυτά τα κοσμήματα έχουν θεραπευτική και ευεργετική επίδραση σε ολόκληρο τον οργανισμό. Αλλά πάνω απ 'όλα, χάρη στη συνεχή στενή επαφή τους με το δέρμα, βελτιώνονται η κυκλοφορία του αίματος και η αγγειοδιαστολή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι που φορούν συνεχώς τα κοσμήματα από τουρμάνιο ξεχνουν για πάντα τις απότομες αλλαγές της πίεσης.

Οφέλη

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των επισκεπτών της Nuga Best, το Σετ "Υγεία" βοηθά στην αντιμετώπιση των ακόλουθων παθήσεων:

Υπέρταση ή υπόταση -> σταθερή πίεση

Προβλήματα με το θυρεοειδή αδένα

Εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα μετά από ασθένεια

Συχνά κρυολογήματα

Ευαισθησία στις αρθρώσεις λόγω αλλαγής καιρού

Πονοκέφαλοι

Οι διαταραχές του ύπνου

Κατάθλιψη

Μειωμένη προσοχή και επηρεασμένη μνήμη

Χρόνιες παθήσεις των εσωτερικών οργάνων

Αλλεργίες

Untitled

 

Λεωφ. Μεσογείων 328, Αγ. Παρασκευή 15341  Τηλ.: 210 2919113